Vælg en side

Store brikker i teak træ – 60 cm

24.500,00 DKK

Brikker i teaktræ fra Indonesien udført med håndværksmæssig grundighed, detaljerigdom og perfektion. Kongehøjden er 60 cm. Prisen er for de 32 brikker, men ikke for brættet. Det anbefales, at brættet fremstilles i sten eller marmor og har en feltstørrelse på 35 cm x 35 cm. Brikkerne leveres direkte fra producenten i Italien. Ring til Henrik, 23 26 64 25, inden bestilling af denne vare.

Kategori:

Beskrivelse

Producenten garanterer mod tekniske fejl i 1 år; men der er ingen garanti til dækning af naturlige ændringer i træet eller for skader forårsaget af uagtsomhed af brugerne .

Da træ er et “levende materiale”, kan der ske ændringer af brikkere over tid. Men generelt er brikkerne meget modstandsdygtige over for atmosfæriske forhold, fordi teaktræ er en af ​​de mest holdbare træsorter. Det bruges ofte til konstruktion af skibe .

Grundlæggende udgør regn ikke en trussel for teaktræ, og de er derfor meget velegnet til udendørs brug. Alligevel anbefales det, at brikkerne er dækket eller flyttet ind i tilfælde af kraftigt regn eller snefald.