Vælg en side

Glæd en af dine skak-venner med en skak-vin eller vis anerkendelse over for ledere og forældre, som har hjulpet til et skak-arrangement.
Vinen er pakket ind i folie, og på sløjfen er der en seddel med plads til en personlig hilsen.

Flaske med skakopgave fra
Petrosjan-Spasskij parti 
(varenr. N8a)

En fransk kvalitetsvin fra Fronton, fyldig og passende tør.

Etiketten er en skakopgave, hvor Hvid trækker og vinder. Stillingen er fra et parti i VM-match mellem Tigran Petrosjan (Hvid) og Boris Spasskij, Moskva 1966. Løsningen står ikke på flasken, men du får den her: I første træk spiller Hvid Dh8+!!. Sort må slå med kongen, hvorefter Hvid vinder med familieskakken Sxf7+

Pris: 99,50 kr.  Bestil.

 

Flaske med skakopgave fra
Reti-Tartakower parti  (varenr. N8b)

En fransk kvalitetsvin fra Fronton, fyldig og passende tør.

Etiketten er en skakopgave, hvor Hvid trækker og vinder. Stillingen er fra parti mellem Richard Reti og Savielly Tartakower, Wien 1910. Løsningen står ikke på flasken, men du får den her: I første træk spiller Hvid Dd8+!! Efter Kxd8 spiller Hvid Lg5+ med mat i næste træk.

Pris: 99,50 kr.  Bestil.
Flaske med skakopgave med
bondeforvandling 
(varenr. N8c)
En vidunderlig og velsmagende italiensk hvidvin.
I skakopgaven på etiketten gælder det om at finde et godt træk for Hvid. Ganske vist har Hvid kun en bonde og sin Konge mod alle Sorts brikker, men ved at spille bonden til d8 og forvandle den til en springer er Sort chanceløs over for truslen Sf7 med skak og mat. Opgaven er et godt eksempel på, at man aldrig skal give op for tidligt.Pris: 99,50 kr.  Bestil.

 

 

 

Flaske med logo (varenr. N8d)

En vidunderlig og velsmagende italiensk hvidvin.

Logoet er designet af grafiker Morten Ree.

Pris: 89,50 kr.  Bestil.

 

 

 

 

Flaske med dårligt-træk-opgave (varenr. N8e)
Imens man drikker denne rødvin, kan man prøve at løse en skakopgave, hvor det gælder om at finde Sorts dårligste (!) træk. Løsningen er 1. – , Ke7??, hvorefter Hvid sætter skakmat med 2. Dxe5! Løsningen står med små bogstaver nederst på etiketten.

Pris: 89,50 kr.  Bestil.